Tini coaching

Mi az a tini-coaching?
Segítek a nehéz helyzetben
Nekem való?
Rólad szól
Ki az a Péter?
Ez egy nagyon jó kérdés 🙂

Mit ad a tini coaching neked?

Szia!
Péternek hívnak és nagyon szívesen segítek neked, ha szeretnél valakivel beszélni a problémáidról.

Nálam te vagy a fontos és rád figyelek, nem számít, hogy mi épp a problémád, bajod, mert nem az az elsődlege, hanem te. Nem az számít, hogy honnan jöttél, hanem, hogy segítsek neked megérteni a helyzetet amiben vagy és megtalálni közösen a kiutat a problémádból.

Nincs egy kialakult tematika ami alapján mindenkivel foglalkozom. Hiszen mindenki más és mindenkihez másképp kell közelíteni. Van aki a komolyságot szereti, van aki a viccelődést. Van aki Péternek szólít van aki Petinek. Nem vagyunk egyformák és épp ez a lényeg.

Nekem az a célom, hogy minél több emberrel megértessem, hogy ők jól vannak, csak nem értik a Világot vagy a Világ nem érti meg őket. Abban igyekszem majd segíteni neked is, ha megbízol bennem, hogy először is meghallgatlak, majd segítek neked megtalálni azt az utat, amivel olyan életet tudsz élni, amilyet szeretnél.

Mindenki életében vannak nehéz korszakok, akár felnőtt, akár gyermek, de én azért vagyok, hogy felszabadultan tudjunk beszélni olyan témákról amik téged foglalkoztatnak, hogy segítsek neked átlendülni ezen az időszakon.

Sokan nem hiszik, hogy lehetséges. (pedig az)

Miért kezdtem ennek neki? Azért mert én sokat szenvedtem gyerekkoromban. Nem értettem, hogy miért kell tanulnom olyan dolgokat amiket fölöslegesnek tartok. Nem értettem meg a felnőtteket, de ők pláne nem értettek meg engem. Egy olyan világ volt körülöttem, ami egy nagy katyvasz volt. És azon gondolkodtam, hogy hogyan fogok én majd a saját gyerekeimnek segíteni, hogy ők ne így éljék meg a tini korukat, amiben rengeteg lehetőség van. Aztán ezen továbbléptem, mert nem csak saját gyermekeimnek segítem megtalálni az útjukat, hanem nagyon soknak.

Egyrészt nagyon sok gyerektábort is szervezek a nyaranta, de leginkább az a leghatékonyabb, ha személyesen csak rád tudok fókuszálni.

Szerencsére ebben a korban van wifi és egy csomó olyan app amivel ezt könnyen megoldhatjuk  sok-sok utazást megspórolva.

Ha valami olyan helyzet van körülötted, amivel nem tudsz boldogulni, nem hallgatnak meg, vagy nem szívesen mondod el olyannak, aki ismer, akkor adj egy esélyt nekem és nézzük meg, hogy miben tudok neked segíteni.

Várom e-mailed, hívásod, üzeneted.

Péter

peter@dankopeter.hu
+36 70 3202792
illetve Messengeren, Skypon, Instagram-on, WhatsApp-on, Viberen…

N

Biztonság

Nálam a Te biztonságod az első!

Figyelem

Folyamatosan rád figyelek, arra, amit mondasz.

Megoldás

Segítek megkeresni a legmegfelelőbb megoldást a számodra.

Rólam mondták

Zalán

"Igazából a balhés tesóm járt Petihez, de ő annyira élvezte, hogy anya azt mondta, én se maradjak ki a jóból, csak azért, mert nincs velem semmi gond. Nagyon élveztem, mert sokat játszottunk és ott mindig megnyugodtam. Jó volt, hogy olyan dolgokról tudtam beszélgetni Petivel, amikről mással nem! Mindig nagyon vártam, ez volt a kedvenc különórám! ”

Kata

"Péter kért meg, hogy írjak valamit róla. Péter tényleg más mint a felnőttek többsége. Különböző problémáim miatt sok pszichológusnál jártam, a suliban és máshol is. De egyik sem volt olyan közvetlen és egyiknél sem éreztem, hogy én érdeklem. Péter más. Ő olyan tud lenni, mintha most is tini lenne, de látja az utat, amit még nekem be kell járnom.”

Laci

"Petiről csak annyit mondanék, hogy volt olyan alakalom, amikor 10 percig csak röhögtem magamon, hogy hogy lehettem ilyen hülye. Peti egy saját példáján keresztül megmutatta és elmagyarázta, hogy miért idegesít a tesóm és a Bazsi a suliból. Megértettem és most se a tesóm, se senki a suliból nem tud felidegesíteni. Zseniális!”

kapcsolat

Személyesen vagy online