Kineziológia és Gyerek és tini coaching

 

Stresszoldás a One Brain kineziológia módszerrel:

A jelenben hozott választásainkat a múltban átélt traumák és örömeink befolyásolják és természetesen a ma hozott döntéseink alapozzák meg a jövőnket! A kineziológia segítségével a megoldatlan érzelmi stresszt meghatározzuk (ami meggátol bennünket abban, hogy a jelenlegi képességeinket teljesen kihasználjuk) a probléma okát megállapítjuk és azt korrigáljuk, hogy ne azok alapján döntsünk a jelenben.

Hatékony segítség felnőtteknél és gyerekeknél: depresszió, feszültségoldás, kapcsolati problémák, félelem, szorongás, nyilvános szereplés, önbizalomhiány… (amin úgy érezzük, hogy stresszünk van)

 

Gyerek és tini coaching:

Egy olyan speciális folyamat, mely révén a gyermek rájön, hogy ő is képes arra, hogy megoldja problémáit. Felismeri, hogy képes és tud dönteni, megérti a kapcsolati problémák okait és azok megoldása felé veszi az irányt.
Hatékony segítség: szülőkkel való konfliktus, iskolai beilleszkedés, magatartásproblémák…

 

 

 

Dankó Péter vagyok nemzetközi One Brain Facilitátor vagyok, hatékony segítséget tudok nyújtani stresszel kapcsolódó, azzal összefüggő problémák esetén, melyben segítő eszközeim a One Brain kineziológia, Bach virágterápia.

 

 

Stresszoldás, kineziológia és tini coaching Budapesten és Nagykovácsiban

 

Szólj hozzá!

2 × 3 =