Energia gyógyítás

Energia gyógyítás

 

Az energia része az életünknek, mégis észrevehetetlen erő a szemnek és a fülnek, ugyanakkor érzékelhető folyamat.

Az életenergia mindent és mindenkit áthat, nélküle nem létezne élet. Az emberi test képes az energia érzékelésére és felvételére.

A kezelés során a fizikai test érintése nélkül megy végbe az energia átadása. A kezelés alatt a különböző frekvenciájú energia a segítségemmel jut el a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát, regenerálja, mozgásba hozza a test energiáit.

 A kezelés célja, hogy visszatérjen az optimális egyensúlyi állapot, a harmónia.

 A energia segítséget jelent valamennyi fizikai betegség kezelésében, akár önállóan, akár a hagyományos orvoslás kiegészítéseként, gyorsítja a gyógyulás ütemét, enyhíti az egyéb kezelések kedvezőtlen mellékhatásait.

 Az energia kezelés magában is megállja a helyét, de sok esetben a hagyományos orvosi gyógyítást egészíti ki.

 

 

 

 

Nem állítok fel orvosi diagnózist, nem írok fel gyógyszereket, nem avatkozok bele az orvosi kezelésekbe. Ez nem terápia, vagy orvosi kezelés, mivel nem a tünetre összpontosít, hanem az egész testre és annak energetikai rendszerére. A „Gyógyítás” kifejezés mint módszerre utal. Én nem rendelkezem sem orvosi, sem gyógyszerészi képesítéssel, így a Magyarországon hatályos szabályozások értelmében nem használhatom a „gyógyítás” kifejezést tevékenységem megnevezésére. Minden ember másképpen reagál a változásokra és az energiával kapcsolatos hatásokra, így azok következményeire nem vállalhatok garanciát, felelősséget.